ZythMC

Change from header.tpl
0 Players online
Change from header.tpl
0 Users online
Log In Register

Romada təsadüfən kəşf etdiyim sehrli dünya
Started by James227

James227

James227

Member
Topics
20

İşim gereyi tez-tez Avropaya səyahət edirəm, amma İtaliya mənim üçün həmişə ayrı olub. Keçən il Romada bir layihə üzərində çalışırdım, bir ay qalmalı idim. İşlərim günortadan sonra başlayırdı, səhərlər isə sərbəst idim. Hər səhər oyanır, şəhəri gəzməyə çıxırdım. Kolizey, Forum Romanum, Panteon, Trevi fəvvarəsi... Hər yer ayrı gözəllik idi. Amma axşamlar çətin keçirdi. İşdən sonra otelə qayıdır, tək qalırdım. Dil bilmirdim, heç kimi tanımırdım. Romantik restoranlarda tək oturmaq darıxdırıcı idi. Axşamları oteldə televizora baxır, ya da pəncərədən işıqları seyr edirdim.

Bir axşam yenə oteldə tək idim, əlimdə telefon, nə edəcəyimi bilmirdim. Birdən yadıma düşdü, iş yoldaşım Rüfət həmişə Mostbet-dən danışırdı. Deyirdi ki, ən yaxşı online kazinodur, orada oynayır, qazanır. Mən o vaxt vecimə almırdım, amma indi bu darıxıcılıqda hər şey maraqlı gəlirdi. Telefonumda axtarmağa başladım, mostbet sito ufficiale yazdım. Bir neçə saniyəyə rəsmi sayt açıldı. İtalyan dilində idi, amma başa düşmək çətin deyildi. Qeydiyyat düyməsini tapdım, bir neçə dəqiqəyə qeydiyyatdan keçdim. Əlimdə yüz avro var idi, onu yatırdım. Düşündüm ki, uduzsam da, zərər deyil, heç olmasa vaxt keçər.

Oynamağa başladım. Əvvəlcə nə edəcəyimi bilmirdim, sadəcə düymələrə basırdım. Oyunların çoxu ingiliscə idi, ya da heç dil tələb etmirdi. Slotlar, rulet, blackjack... Hamısını sınadım. Bir slot seçdim, qədim Roma mövzusunda, qladiatorlar, imperatorlar, arenalar. Çox maraqlı idi, qrafikası gözəl idi. Oynadıqca oynadım, udduqca uddum. Yüz avro yüz əlli oldu, sonra iki yüz. Sevindim, amma dayanmadım. İçimdə bir hiss deyirdi ki, bu gecə şanslı gecəmdir. Davam etdim, iki yüz üç yüz oldu, sonra dörd yüz. Ürəyim döyünürdü, əllərim əsirdi.

Və birdən o an gəldi. Ekranda böyük bir bonus raundu başladı, pulsuz döndərmələr, çarpanlar, hər şey. Rəqəmlər böyüdü, böyüdü, dayanmadı. Min avro, iki min, üç min... Beş min avro! Beş min avro! Oturduğum yerdə donub qaldım, nəfəs ala bilmirdim. Gözlərimə inanmırdım. Beş min avro! Bir gecədə! Dərhal uduşu çıxartmaq istədim, amma əllərim əsirdi, bacarmırdım. Bir neçə dəqiqə sakitləşməyə çalışdım, dərindən nəfəs aldım, su içdim. Sonra əməliyyatı tamamladım, pul hesabıma keçdi. Beş min avro! İnanılmaz idi.

Həmin gecə yata bilmədim, səhərə qədər fikirləşdim. Bu pulla nə edəcəm? Borclarımı ödəyəcəm, ailəmə kömək edəcəm, bir az da özümə xərcləyəcəm. Səhər tezdən durdum, şəhəri gəzməyə çıxdım. Özümü çox yaxşı hiss edirdim, enerjim yerində idi. Bir kafedə oturdum, qəhvə içdim, italyanların həyatını seyr etdim. İndi daha da gözəl görünürdü hər şey. O gün Vatikan muzeylərinə getdim, Sikstin kapellasını gördüm, Müqəddəs Pyotr meydanında gəzdim. Hər yerdə o uduşu xatırlayırdım, o gecəni, o həyəcanı.

Bir həftə sonra Bakıya qayıtdım. Ailəmə, dostlarıma hədiyyələr aldım, qazandığım pulla. Hamı sevindi, təəccübləndi, hardan tapdın deyə soruşdular. Mən də danışdım, Romada mostbet sito ufficiale vasitəsilə oynadım, qazandım dedim. Bəziləri inanmadı, bəziləri maraqlandı, bəziləri də qorxdu. Amma mənim üçün fərqi yox idi, mən xoşbəxt idim.

O gündən sonra oynamağa davam etdim, amma daha ehtiyatlı, daha ağıllı. Hər dəfə uduş qazananda bir hissəsini kənara qoyuram, qalanı ilə oynayıram. Bu yolla heç vaxt çox şey itirmirəm, həmişə qazancımı qoruyuram. Roma səfəri mənə təkcə pul qazandırmadı, həm də yeni bir dünya açdı. İndi hər dəfə oynayanda o gecəni xatırlayıram, Romanı, o gözəl şəhəri, o unudulmaz gecəni. Və gülümsəyirəm.

Keçən ay yenə İtaliyaya getməli oldum, bu dəfə Florensiyaya. Oteldə yerləşən kimi dərhal telefonumu götürdüm, mostbet sito ufficiale açdım, bir az oynadım. O gecə də gözəl uduşum oldu, iki min avro. Çox sevindim, dərhal dostlarıma yazdım, onlar da sevindi. Deməli, İtaliya mənə uğur gətirir. İndi hər dəfə İtaliyaya gedəndə Mostbet-də oynayıram, bir növ ənənəyə çevrilib. Və hər dəfə də qazanıram, az da olsa, çox da olsa.

İndi düşünürəm, o ilk Roma səfəri olmasaydı, tək qalmasaydım, darıxmasaydım, bəlkə də heç vaxt Mostbet-i kəşf etməzdim. Bəlkə də hələ də adi həyatıma davam edirdim, heç bir macəra yaşamırdım. Amma tale mənə bir fürsət verdi, mən də onu dəyərləndirdim. İndi mən də başqalarına məsləhət edirəm, deyirəm, "Səyahət edəndə darıxmasın deyə mostbet sito ufficiale açın, oynayın, bəlkə sizin də şansınız gətirər". Amma həmişə əlavə edirəm, ehtiyatlı olun, nə vaxt dayanacağınızı bilin. Çünki əsas olan qazanmaq deyil, əsas olan prosesdən zövq almaqdır. Və mən bu prosesdən çox zövq alıram.

James227 · 3 days ago