ZythMC

Change from header.tpl
0 Players online
Change from header.tpl
0 Users online
Log In Register

Kuidas ma leidsin tasakaalu tänu ühele õhtule
Started by James227

James227

James227

Member
Topics
40

Ma olen alati olnud perfektsionist. See on mu suurim voorus ja samas mu suurim needus. Ma tahan, et kõik oleks täpselt nii, nagu ma olen ette kujutanud – iga detail paigas, iga plaan täidetud, iga eesmärk saavutatud. See on mind aidanud karjääris, sest ma olen alati olnud see, kes viib asjad lõpuni, kes ei jäta midagi poolikuks. Aga see on ka mu elu üsna raskeks teinud. Ma olen nii palju aega kulutanud täiuslikkuse poole püüdlemisele, et ma olen unustanud, mis tunne on lihtsalt olla. Mu naine ütleb mulle sageli, et ma peaksin lõdvestuma, et elu pole ainult töö ja kohustused. Aga kuidas sa lõdvestud, kui sul on pidevalt tunne, et sa pead veel midagi tegema, midagi parandama, midagi paremaks muutma?

See pingeline elustiil viis mind lõpuks läbipõlemiseni. Ma olin nii väsinud, et ma ei suutnud enam isegi mõelda. Ma võtsin haiguslehe ja jäin koju, et puhata. Aga puhata oli raske, sest mu mõtted ei jätnud mind rahule. Ma mõtlesin pidevalt tööle, projektidele, tähtaegadele. Ma ei suutnud oma pead välja lülitada. Mu naine soovitas mul leida hobi, midagi, mis ei nõudnud mõtlemist, midagi, mis oleks lihtsalt lõbus. Ma olin skeptiline, aga ma otsustasin proovida.

Ühel õhtul, kui ma istusin diivanil ja vaatasin lakke, võtsin ma oma telefoni ja hakkasin sirvima. Ma otsisin midagi, mis ei nõudnud pingutust, midagi, mis oleks lihtne ja lõbus. Ja siis ma sattusin saidile, mis tundus teistsugune. See oli kasiino, aga see polnud selline tavaline, särav ja lärmakas koht. See oli rahulik, peaaegu minimalistlik, nagu see ei tahaks midagi tõestada. Ma mõtlesin, et miks mitte proovida. Mul polnud midagi kaotada.

Ma registreerisin end ja panin sinna kakskümmend eurot. See oli väike summa, mida ma võisin kaotada ilma, et see mind häiriks. Ma alustasin kõige lihtsamast mängust, mis seal oli – see oli slot, millel olid erinevad tegelased. Rullid pöörlesid ja ma vaatasin, kuidas need peatusid. Ma kaotasin mõned eurod, võitsin mõned tagasi. See oli rahustav, see rütm, see heli. Ma ei mõelnud oma muredele, ma mõtlesin ainult sellele, mis juhtub järgmisel nupuvajutusel. See oli nagu meditatsioon.

Ja siis ma märkasin, et saidil on boonus, mis andis mulle võimaluse mängida rohkem. Ma vaatasin seda ja nägin, et see oli vavada kasiino, mis pakkus mingit lisaväärtust. Ma polnud varem selliseid asju kasutanud, sest ma polnud kunagi varem mänginud, aga ma mõtlesin, et proovin. See oli nagu lisapilet, mille sa said tasuta. Ma aktiveerisin selle ja hakkasin mängima uuesti, seekord blackjacki, sest see tundus olevat mäng, kus on natuke strateegiat.

Ma lugesin reegleid ja hakkasin mängima. Esimesed mõned käed olid ebaõnnestunud, ma kaotasin mõned eurod. Aga siis ma hakkasin aru saama, kuidas see töötab. Ma hakkasin märkama, millal diileril on nõrk käsi, millal ma pean riskima. Ma võitsin paar korda järjest, ja ma tundsin seda kerget elevust, mis levis mu rinnus. See polnud suur raha, aga see oli võit. Ja see tundus hea.

Ma mängisin mitu tundi, unustades aja. Ma olin täielikult kohal, täielikult keskendunud. Ja siis juhtus midagi, mida ma ei osanud oodata. Ma sain kaks ässa ja kümne. Ma jäin, diiler läks üle, ja ma võitsin kolmkümmend eurot ühe käega. Mu süda hüppas. Ma polnud kunagi varem sellist tunnet kogenud. See ei olnud ainult raha, see oli tunne, et ma olen elus, et ma suudan midagi. Ma naeratasin nii laialt, et mu põsed hakkasid valutama. Ma võtsin raha välja kohe. Ma ei tahtnud seda riskida. Ma tahtsin seda hoida, sest see oli minu oma.

Järgmisel päeval ostsin ma selle raha eest oma naisele lillekimbu ja viisin ta õhtusöögile. Kui me istusime restoranis ja ta naeratas mulle, tundsin ma, et mu õlgadelt on langenud suur koorem. Ma polnud enam üksi oma muredega. Ma olin leidnud viisi, kuidas olla õnnelik.

Järgmistel nädalatel ma mängisin veel mõned korrad. Ma panin endale reegli, et ma mängin ainult siis, kui mul on raske päev, ja ainult väikeste summadega. Ma avastasin, et mulle meeldib rulett, sest see on nii ettearvamatu, nii ilus. Ma mängisin vahel tund aega, vahel vähem, aga alati tundsin, et see on minu aeg, minu puhkus. Ja kui ma vahel võitsin, siis see oli boonus, mis tegi mu päeva paremaks.

Ühel õhtul, kui ma olin eriti mures, sest mul oli tööl suur projekt, otsustasin ma mängida. Ma avasin saidi, mis oli mulle juba tuttavaks saanud, ja märkasin, et seal on uus pakkumine. Ma mõtlesin, et proovin, sest mul polnud midagi kaotada. Ma kasutasin seda ja hakkasin mängima. Seekord valisin ma slottide, mis olid uued ja põnevad. Ma mängisin ja mängisin, ja siis juhtus see. Ma tabasin boonusringi, mis andis mulle tasuta mänge. Ma vaatasin, kuidas rullid pöörlesid, ja iga kord, kui nad peatusid, lisandus mu kontole raha. Ma võitsin üle saja euro. See oli nii ootamatu, et ma lihtsalt naeratasin ekraanile.

Ma võtsin raha välja ja ostsin selle eest endale uue raamatu, mida ma olin tahtnud, ja oma naisele ilusa salli. Ma tundsin, et ma olen leidnud midagi väärtuslikku – mitte ainult raha, vaid viisi, kuidas toime tulla stressiga. Ma olin õppinud, et vahel peab laskma lahti ja lihtsalt nautima hetke. See oli minu jaoks suur avastus.

Ma mängin tänaseni, aga mitte iga päev. Ainult siis, kui ma tunnen, et vajan seda väikest põgenemist. Ainult siis, kui ma tahan meenutada, et elu võib olla ka ilus. Ja iga kord, kui ma võidan, isegi kui see on vaid mõni euro, ma naeratan. Ma naeratan, sest see tuletab mulle meelde, et ma pole kaotanud oma võitlusvaimu, et ma suudan veel võita.

Ma tean, et mõned inimesed arvavad, et see on ohtlik, et see võib muutuda sõltuvuseks. Aga mina tean oma piire. Ma olen paika pannud reeglid ja ma pean neist kinni. Ma mängin ainult summaga, mida ma võin kaotada. Ma mängin ainult siis, kui ma olen heas tujus. Ja ma mängin ainult sellepärast, et see on lõbus. See on minu aeg, minu puhkus.

See kogemus on õpetanud mulle nii palju. See on õpetanud mulle, et täiuslikkus ei ole kõik, et vahel on olulisem olla õnnelik kui olla täiuslik. See on õpetanud mulle, et ma võin olla tugev, isegi kui ma tunnen end nõrgana. Ja kõige tähtsam – see on õpetanud mulle, et ma võin olla õnnelik, isegi kui mu elu pole täiuslik.

Ma olen tänulik sellele õhtule, kui ma tundsin end kaotatuna ja otsustasin proovida midagi uut. Ma olen tänulik sellele saidile, sellele vavada kasiino, mis andis mulle võimaluse olla teistsugune. Ma olen tänulik kõigile võitudele ja kaotustele, sest need on teinud minust selle, kes ma täna olen.

Ja kui ma vahel istun ja mängin, siis ma mõtlen sellele, kuidas kõik juhtus. Ma mõtlen sellele, kuidas üks väike võit võib muuta kõik. Ma naeratan ja mõtlen, et elu on imeline. See on täis üllatusi, kui sa oled valmis neid nägema. Ja mina olen valmis. Ma olen valmis iga uueks päevaks, iga uueks võimaluseks, sest ma tean, et isegi kõige raskemal ajal võib juhtuda midagi head. Sa pead lihtsalt uskuma. Ja mina usun. Usun, et elu on ilus ja et igaüks meist võib leida oma õnne, kui ta on valmis seda otsima. Ja mina leidsin selle. Leidsin selle kohast, kus ma poleks kunagi otsinud. Ja see on minu suurim võit.

James227 · 13 days ago